Referanser

Elektrona
Kunde: Elektrona
Tjeneste: Coachingkurs
Sitat fra kunden: Vi i Elektrona følte at vi stod litt på stedet hvil når det gjalt kommunikasjon og forståelse av hverandre. Da tok vi kontakt med Inger i Inspirere for å se om hun hadde noe å bidra med. Og det hadde hun virkelig! Etter et kurs med Inger i JTI typeforståelse lærte vi om hvordan hver enkelt av oss er. Dette var veldig spennende og jammen stemte det på alle sammen. Vi fant oss selv :).

Vi bruker det vi lærte på kurset daglig og alle føler at kommunikasjonen oss i mellom har forandret seg totalt. Vi vet alle hvor hver enkelt står i forskjellige problemstillinger man møter i hverdagen, og hjelper hverandre der den ene er svak og den andre er sterk.

Jeg har alltid vært en veldig positiv person og tar alle utfordringer som måtte komme og utfører disse, dette kan til tider ta mye krefter fra enn, men med synligjøring på den personen jeg er så vet jeg nå hva jeg skal jobbe med etter dette kurset.
Etter kurset med Inger føler jeg at personligheten min har forandret seg, og at jeg tenker/handler på en annen måte.
Og dette bare på en dag.

Tusen takk for en inspirerende dag. Dette er noe alle burde være med på.
Ett ord som er brukt mye i møtesammenheng hos oss etter coaching med Inger er: sumo 🙂


Politiets Fellesforbund
Kunde: Likestillingsutvalget Politiets fellesforbund
Tjeneste: Coachingkurs trinn 1 og 2
Sitat fra kunden: Likestillingsutvalget i Politietes fellesforbund har ved to anledninger vært på opplæring i coaching hos Inger Røhne og Inspirere. Trinn 1 ble avviklet over 2 dager, mens trinn 2 var kun et dagskurs. Erfaringen etter disse kursene er at opplæringen bør ha en varighet på minst 2 dager for å få et optimalt faglig utbytte både av all teorien og ikke minst de praktiske øvelsene. Mye av opplæringen skjer gjennom praktiske øvelser med umiddelbar tilbakemelding fra kursleder og diskusjoner/evalueringer etterpå.

Ved at opplæringsgruppene har vært små har alle deltakerne fått god mulighet for individuell opplæring og oppfølging. Et godt utbytte av kurset har vært avhengig av høy innsats fra alle kursdeltakerne selv, i tillegg til Inger som en god kursleder med god teoretisk kunnskap og erfaring på området samt god “drive”.

Som tillitsvalgte i Politiets fellesforbund har vi helt klart hatt utbytte av opplæringen. I møter og samtaler med våre medlemmer er det en stor fordel å kunne ha evnen til å stille de gode og åpne spørsmålene uten å ha svarene selv, mens man samtidig passer på at samtalen “går fremover”. Kursene hos Inger Røhne har uten tvil gitt oss kompetanseheving på området.

Coachingkursene kan helt klart anbefales, både for det rent faglige mens ikke minst også i oppstarten av nye grupper/råd/utvalg.


Omtale i avisa Innovasjon Gardermoen
Kobling: Klikk her for å laste ned intervjuet i PDF-format.

Kunde: Charlotte Omsted Mohn, TV-kokk, kokebokforfatter og daglig leder
Tjeneste: Coachingkurs og coaching
Sitat fra kunden: Etter å ha gått på et 2 dagers kurs hos Inger ble jeg obs på at det er mye mer vi kan påvirke i vårt liv enn hva vi tror. Jeg har brukt coaching gjennom et helt år og har hatt stort utbytte av dette. Jeg har utviklet meg i forhold til meg selv og i møte med andre. Det å oppleve at man har påvirkningsmulighet på inngrodde mønstre og mulighet til å foreta målrettede valg for å komme dit vi vil er meget fascinerende. Coaching er nyttig for alle, husmor som bedriftsleder. Å lære seg å være bevisst gir en god styrke og trygghet i videre handlinger.

Klokkergården
Kunde: Klokkergårdenkollektivet
Tjeneste: Coachingkurs for lederne
Sitat fra kunden: Utrolig matnyttig kurs, vi lærte mer på disse to dagene enn på halvtårsstudiet vi tok gjennom BI.Alle lederne er kjempefornøyde og føler vi virkelig har fått et godt verktøy å bruke i hverdagen, både i medarbeidersamtaler, internt i ledergruppa og møte med ungdommene

Snutepunktet
Kunde: Snutepunktet
Tjeneste: Coaching og mental trening i etablererfasen
Sitat fra kunden: At jeg ikke har møtt deg før !Jeg har fått større gjennomslagskraft og mer positiv innstilling.
Utfyllende tekst: I forbindelse med at jeg vurderte å starte opp ny virksomhet tok jeg kontakt med Inger. Jeg ønsket en nøytral samtalepartner som kunne bistå meg i tankeprosessen. Dette samarbeidet har jeg hatt veldig god nytte av.Inger har god evne til å stille spørsmål slik at de valg jeg stå overfor ble klarere og enklere. Jeg fikk større gjennomføringskraft som følge av våre samtaler og de avklaringene jeg kom fram til. Etter opplegg fra Inger har jeg også trent på å ha en positiv innstilling til de utfordringene jeg står over for. Dette har jeg med meg hver dag og nå er det lettere å tenke positivt enn tidligere. Jeg har samtidig lært mer om meg selv og kjenner meg selv bedre. Ut fra mine erfaringer vil jeg absolutt anbefale Inger som coach.

Åsnes Kommune
Kunde: Hjemmetjenesten i Åsnes kommune
Tjeneste: Lagbygging
Sitat fra kunden: I dag ble jeg møtt med Gøy på jobben fra pauserommet kl 08I dag er bildene våre hengt opp i gangen og på pauserommet – og det ble SÅ fint!Jeg har utelukkende fått positive tilbakemeldinger – mange har uttalt at de ikke trodde en slik dag var mulig å få til!

Omtrent alle har sagt at dette ga sterk motivasjon for samholdet og arbeidsplassen!

Flere går hardt inn for å snu tankene positivt.

Flere sprengte grenser! Mange klarte å bare nyte dagen uten å tenke på jobben!

Alle, inkludert meg selv, hadde en strålende dag!

Det ble enkelt og greit slik jeg hadde ønsket og håpet.

Utfyllende tekst: Tusen takk for at dere stilte opp med positivisme og engasjement. Det var motiverende og inspirerende for meg!Det er absolutt aktuelt med en videreføring til neste år! Håper vi kan finne på noe da også.Takk for alt dere bidro med J

Jentene på Hjørnet
Kunde: Britt Godtlund Grunder av Jentene på Hjørnet
Tjeneste: Coachingkurs
Sitat fra kunden: Det beste med kurset var alt – rammen, motiverte deltakere og to flotte kursholdere som ledet oss fram til individuelle konklusjoner. Ikke tørrprat og teorier , men hva hver enkelt av oss ønsket og best av alt: Jeg skrev en kontrakt med meg sjøl på dag to; i løpet av seks måneder skulle jeg ha ny jobb eller ha sagt opp min daværende.Jeg opplever at jeg har hatt veldig stor nytte av kurset i Inspirerende Coaching med Inger.
Utfyllende tekst: Fra skogbruk til kjolebruk – via coaching.Mot slutten av 2008 ble det mer og mer tydelig for meg at jeg var moden for en kursendring i livet.Jeg hadde vært 18 i samme bransje, jeg nærmet meg å være både midt i livet og midt i enarbeidskarriere rent tidsmessig. Jeg hadde sterke fornemmelser av at det snart måtte skje noe, menhadde ingen bilder i hodet på hvordan framtida burde se ut jobbmessig.11 og 12. Januar var jeg en av x ant personer som møtte Inger og Heidi på Skansgården for et to-dagers kurs i inspirerende coaching.

At coach betyr trener visste jeg, og hva coaching kunne gi megder og da var veldig nysgjerrig på – og det var bra, for hodet og hjertet var åpent for input.Det beste med kurset var alt. Rammen, motiverte deltakere og to flotte kursholdere som ledet ossfram til individuelle konklusjoner. Ikke tørrprat og teorier , men hva hver enkelt av oss ønsket og bestav alt: når .

Jeg skrev en kontrakt med meg sjøl på dag to; i løpet av seks måneder skulle jeg ha ny jobb eller hasagt opp min daværende.17. februar leverte jeg oppsigelsen, i juli gikk jeg på kino og så Sex og Singelliv, i august meldte jegmeg på etablererkurs, i februar 2009 stiftet jeg og fire jenter samvirkeforetaket Jentene på Hjørnetsom åpnet sine dører mot publikum i august 2009.

En annerledes butikk for festlige og femininejenter på Kongsvinger. Idè, konseptutvikling, administrativt og operativt ansvar Britt Godtlund

Det er jo ingenting som sier at jeg ikke kunne gjort det samme uten å ha møtt Inger. Men jeg villealdri gjort det så fort og jeg ville ikke ha forpliktet meg så sterkt overfor meg sjøl . Mest trolig haddehverdagen surret videre med fast og trygg jobb, jeg hadde følt på udetonert energi og irritert megover at jeg ikke tok tak.Mislykkes jeg nå, vet jeg i hvert fall at jeg har prøvd. Lært. Blitt klokere. Smartere. Men nå kjenner jegjo Inger og vet hvor hjelpen finnes!

Lykke til med egne valg.

Britt Godtlund

Daglig leder

Jentene på Hjørnet


Kunde: Marit Lundterapeut
Utfyllende tekst: Jeg jobber som terapeut og bruker mye tid på samtaler med klientene mine. Jeg fikk gjennom dette 2-dagers kurset med Inger god kjennskap til coaching som metode, og lærte veldig nyttige teknikker (spesielt innen spørsmålsstilling) som jeg har stor glede av i mitt daglige arbeid med klienter.Jeg har også hatt flere private coachingtimer med Inger. Bevisstgjøring, forståelse og klarhet er nøkkelord for meg etter en slik coachingtime. Dette medvirker til at jeg som regel blir både kraftfull, beslutningsdyktig og målrettet.Jeg opplever Inger som en dyktig foredragsholder og et nydelig medmenneske som spør de rette spørsmålene på en ydmyk måte.